Slide background

Ons doel: veilige , perfecte bestrijding. Tevreden klanten!

Over ons

EcoQueen is een particulier dienstverlenend bedrijf. De hoofdactiviteit is de advisering en beheersing van plaagdieren (met als onderdelen de preventie, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdieren).

EcoQueen garandeert dat bij al haar activiteiten de veiligheid van mens, dier en milieu centraal staan.

EcoQueen is in 2004 gestart met haar werkzaamheden en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt betreffende de facilitaire dienstverlening. Door te werken met vakbekwaam personeel welke wonen en werken in de verschillende delen van Nederland kan EcoQueen haar klanten in alle regio’s van Nederland snel en vakkundig bedienen.

De groei die EcoQueen nog steeds doormaakt is voornamelijk te danken aan een hoog kwaliteitsbewustzijn. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het continue vergroten van onze kennis en ervaring en het waarborgen van onze dienstverlening en flexibiliteit.

Bedrijfsprofiel

• Doelstellingen
• QRS-systeem
• Bestrijdingsvisie
• Organisatie
• Inspecties
• Leveringsvoorwaarden
• Meldingen & Bereikbaarheid


EcoQueen garandeert klanttevredenheid!

Deze garantie is eenvoudig! EcoQueen behoort te doen wat zij belooft op basis van het overeengekomen concept en voorwaarden.

EcoQueen garandeert een goede documentatie van eventueel afgesproken servicebezoeken!

Onze relaties worden, afhankelijk van de afspraken periodiek bezocht. Om onze relaties volledig inzicht te geven in de activiteiten welke tijdens de bezoeken hebben plaatsgevonden biedt de servicemedewerker u tijdens elk bezoek een serviceformulier aan ter ondertekening. Het kopie blijft bij u achter zodat u ten aller tijden kunt zien welke diensten zijn verricht en welke producten en hoeveelheden zijn geleverd. Alle formulieren worden voor een periode van 96 maanden gearchiveerd.

EcoQueen garandeert flexibele serviceovereenkomsten !

EcoQueen is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en diensten. Onze langdurige relaties met bedrijven uit uiteenlopende sectoren bevestigen dit.

EcoQueen garandeert vaste tarieven !

Op basis van de maatdeal biedt EcoQueen vaste tarieven gedurende de initiële overeenkomst.

EcoQueen garandeert de beste prijs-kwaliteitverhouding !

Met andere woorden; het productenpakket welke u thans afneemt bij een andere aanbieder wordt u door EcoQueen tegen sterk concurrerende kosten aangeboden tegen dezelfde of flexibelere condities.

EcoQueen garandeert een vermindering van uw huidige kosten !